WK綜合論壇, WK综合论坛

查看:311 回復:0 發表於 2019-12-15 11:18:54
累計簽到:1488 天
連續簽到:10 天
楼主
VIP精品區,資源無限好賺金任務區,輕松賺金幣
加入VIP,享受高級特權宣傳賺金又升級,超級棒

真人真事!(有相)^_^ [複製鏈接]

真人真事!(有相)^_^
2 t2 o& g8 N: H9 u7 k! G9 H0 [: \. i. l/ z# k/ x& c4 v+ H  v
! ^- L; `% g5 ?$ C/ p1 y
我自己既真人真事!(有相)
* d3 k5 d* w6 u( q% w9 j/ D* G6 y6 d* ~
@好邪啊@..D編文會冇啦啦冇左.未睇過既要黎睇下.......(我自己既真人真事)
: |# m; ?" z& O7 k; E- {% ]" w) R# J
d件事發生係5年前左右!..個時我有一個女朋友佢住係天水圍!..因為佢家人唔比佢出夜街...我多數同佢出完街之後一定車佢返屋企....最多都係 00:30am之前就車到佢返屋企..我咖車多數停係佢樓下巴士站.之後送佢上樓..完事後我就開車行...團門公路(團)同音字....返屋企..我住青衣.....咁有一次..我女朋友佢屋企人返曬大陸...我同左佢去完街...同平時一樣送佢返屋企..因為佢屋企冇人..我拍左咖車係佢樓下定停車傷...本來我女朋友要求我留係佢家訓...但因為我拍左咖車係佢樓下停車場...訓一晚會重皮(好貴)..第日又要返工..所以我留到02:00am左右..我就開車返青衣..因為夜.想快D返屋企..我冇行我平時行個條團門公路...我改左行元朗...大艦隧道(艦)同音字....但我唔太熟元朗既路.....之後.....我就迷左路....................................*********個件事 *******......就開始發生....好記得我開車到左一個我未去過既地方......左邊係山坡.....右邊係一d廢車場.....我行緊既路...係單線雙程行車.....得一邊有街燈.....條路好長..個感覺比我好鄉村..但一路都係得我自己一咖車....我相信..好多同我一樣識開車既人仕....一定會有習慣...望(到後鏡)...就係我望左邊既(到後鏡)時..好清楚見到有個男人坐係我左邊既位...全身著左啡色西裝...帶帽..見到面.....但頂帽d影傘住左對眼.......佢個視線只係望住前便..開始時不為意..過左2秒左右..我先覺......有咩可能有人坐我咖車???.....我開始驚....立即開HI-FI開大聲佢..個心咩都冇想....自己係道唱歌分散自己...冇機耐我開車到左大路..見到其他車我先夠膽再望(到後鏡)..個時已經唔見左佢...佢同普通人冇咩分別..如果唔係出現係我咖車我唔會覺得佢係個D野.........到左E家..我都重咁記得..因為個次經驗令我好........深刻......                                                                                                             希望佢唔好怪我張D件事打左出黎同人分享....(注)有怪莫怪,細佬仔唔識世界!3 K4 t" f) [/ ?
% g- D" A" t; D  S0 M; M+ t
4 [9 _( |2 |! S# R8 u/ T
注...希望睇完D件事既朋友.....回覆一下....當係對個位先生既一種.....((尊重))  o* |( V% d1 O) l% w

2 c: v% k" c/ b8 [  SAND本人不相信有個D野....但呢件事自己都無法了解!!4 b: b% S8 E, Z* F* @* |

( ~: ^% T7 O/ ]5 s4 L本人最近攪左個靈界探險團..有興趣既黎睇下$ m1 @4 k# W' \7 C6 G- a

/ A, a0 Y- E0 o& y0 s& O; ^如多人要求..我可以貼我前車既相上黎比大家睇....不過個時D手機影得冇咁清...但車就可以清楚睇到!
2 W1 l0 p8 A* g9 F* u1 m
; K; u( y# }9 ~8 n" {: r
! q" |+ ?# S& x, j
收藏收藏 贊贊(0)
把本文推薦給朋友或其他網站上,每次被點擊增加您在本站積分︰1宣傳
桃妖视频站,海量在线视频任你播

回復樓主 親!! 現在是淩晨!妳失眠啦?餓啦?通宵加班?還是想WK啦?

分享同時學會感恩,一句感謝的話語,就是最大的支持!  歡迎交流討論